To build jQuery, you need to have the latest Node.js/npm and git 1.7 or later. Earlier versions might work, but are not supported. For Windows, you have to download and install git and Node.js. OS X users should install Homebrew. Once Homebrew is installed, run brew install git to install git, and brew install node to install Node.js. Linux/BSD users should use their appropriate package managers to install git and Node.js, or build from source if you swing that way. Easy-peasy. Special builds can be created that exclude subsets of jQuery functionality. This allows for smaller custom builds when the builder is certain that those parts of jQuery are not being used. For example, an app that only used JSONP for $.ajax() and did not need to calculate offsets or positions of elements could exclude the offset and ajax/xhr modules. Any module may be excluded except for core, and selector. To exclude a module, pass its path relative to the src folder (without the .js extension). Some example modules that can be excluded are: Note: Excluding Sizzle will also exclude all jQuery selector extensions (such as effects/animatedSelector and css/hiddenVisibleSelectors). The build process shows a message for each dependent module it excludes or includes. As an option, you can set the module name for jQuery's AMD definition. By default, it is set to "jquery", which plays nicely with plugins and third-party libraries, but there may be cases where you'd like to change this. Simply set the "amd" option: For questions or requests regarding custom builds, please start a thread on the Developing jQuery Core section of the forum. Due to the combinatorics and custom nature of these builds, they are not regularly tested in jQuery's unit test process. The non-Sizzle selector engine currently does not pass unit tests because it is missing too much essential functionality.
Google Drive instellen en gebruiken op uw Mac

Google Drive instellen en gebruiken op uw Mac

Het komt redelijk vaak voor, een computer die je mobiel niet herkent, of misschien wel andersom. Dit kan heel frusterend zijn als je van plan was om bijv.

  • Je kunt je op een later tijdstip aanmelden bij vrijwel alle apps en diensten, en behalve de eerste keer hoef je zelden extra stappen te ondernemen.
  • Het is me de moeite niet waard om een benchmark te bouwen die mijn gebruik realistisch weergeeft.
  • Eind dit jaar stopt Adobe met de ondersteuning van Flash Player.
  • Er zijn een hoop redenen waarom een SD-kaart onvindbaar is en niet wordt gevonden door het apparaat wat je gebruikt.

In de toekomst zou Microsoft gebruik maken van incrementele updates om het besturingssysteem verder uit te bouwen. De lancering van Windows 11 toont duidelijk aan dat CEO, Satya Nadella, toch van gedacht is veranderd.

Exclusief: Apple heeft ons zojuist laten zien hoe het wachtwoord voor altijd zal verdwijnen

Het lijkt wel of een toenemend aantal mensen niet meer in staat is om compleet belangeloos iemand een tip te geven. Nu heb je alleen maar je systeem instabiel gemaakt, tegen best practices ingegaan…. Ik denk dat er nog weinig substantieel dus met bevestiging van erudiete ervaringen over te zeggen valt. Ik heb indertijd de hele hause m.b.t. tot Windows 10 meegemaakt en Microsoft was niet zo bepaald …

Your review for Microsoft Silverlight

Over het algemeen mag je ervan uitgaan dat je systeem TPM 2.0 ondersteunt als je een Intel-processor met Skylake-cores of een AMD Ryzen-processor hebt. Om TPM 2.0 te activeren, moet je in je bios op zoek naar de optie daarvoor. Bij Intel-moederborden heet die doorgaans gewoon TPM 2.0 of PTT, bij AMD-processors is de benaming fTPM gebruikelijk. De PC Health Check-app geeft aan dat je pc geen Secure Boot ondersteunt als je een verouderde bootmethode gebruikt.

Wat is OneDrive, hoe werkt het windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/olecnv32 en kan ik OneDrive verwijderen?

Ik dacht slim te wezen door een nieuwe pc te kopen inclusief een nieuwe videokaart . Tot nu toe is er bij mij niets fout gegaan, maar het kan natuurlijk altijd eens gebeuren! En een backup van je bestanden is zo nu en dan echt wel noodzakelijk. Na de download van Windows 10 en een poging om het te installeren kreeg ik de melding dat de videokaart de update in de weg stond. Zijn video kaart is de Nvidia Geforce 6150SE nForce 430. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.